ابدومینوپلاستی یا جراحی شکم
تمام تلاش هایتان برای داشتن شکمی صاف بی نتیجه بوده؟
بسیاری از افراد پس از تحمل رژیم های غذایی و انجام ورزش هایی همچون دراز نشست همچنان با چربی های اضافه شکم دست به گریبانند. وجود ترک های متعدد پوستی و شب شدگی و افتادگی پوست از عواملی است که افراد را نسبت به انجام عمل ابدومینوپلاستی ترغیب می کند.
اگر از دیگر روش های لاغری غیر تهاجمی نتیجه مطلوب را نگرفتید مناسب ترین روش برای شما انجام عمل ابدومینوپلاستی است.
ابدومینوپلاستی چیست؟
ابدومینوپلاستی در واقع یک عمل جراحی تهاجمی برای تخلیه چربی های اضافه و سفت و کوچک کردن شکم است. طی جراحی ابدومینوپلاستی ابتدا برشی در نواحی زیرین شکم داده می شود. سپس چربی های اضافی زیر پوست به کمک نخ هایی غیر قابل جذب برداشته می شود.
طول برش در ابدومینوپلاستی به طور کامل به افتادگی و چین خوردگی و میزان چربی های اضافه بدن فرد بستگی دارد و به همین دلیل در افراد مختلف کاملا متفاوت است.
مدت زمان عمل ابدومینوپلاستی به وسعت ناحیه عمل و میزان تجمع چربی ها بستگی دارد و می تواند از 1 تا 5 ساعت به طول بیانجامد. جراحی های جزئی شکم ممکن است به صورت سرپایی و تنها در 2 ساعت انجام شود.
با توجه به میزان چربی و پوست اضافی شکم و نظر پزشک می توان یکی از دو روش ابدومینوپلاستی را انجام داد.
روش اول جراحی کامل است که در افرادی که مشکل جدی تری دارند استفاده میشود. عمل با بیهوشی کامل انجام می شود و تا چند روز پ ساز عمل از لوله های تخلیه زیر پوستی استفاده می شود.
روش دوم مینی ابدومینوپلاستی است که در افرادی که با شلی کمتری در ناحیه شکم و معمولا زیر شکم درگیر هستند انجام می شود. مدت زمان این عمل نسبت به عمل کامل بسیار کمتر است.
علاوه بر برداشتن پوست های اضافی در صورت وجود مقادیر زیاد چربی, اگر پزشک معالجتان صلاح بداند, عمل لیپوساکشن نیز برای دستیابی به بهترین نتیجه انجام خواهد شد.
ابدومینوپلاستی برای چه کسانی مناسب است؟
ابدومینوپلاستی بیشتر به افرادی که نه تنها از چاقی عمومی بلکه از تجمع چربی و افتادگی پوست در ناحیه شکم رنج می برند توصیه می شود.
همچنین اگر فردی تصمیم به بارداری یا کاهش وزن چشمگیر در آینده داشته باشد پیشنهاد می شود که پس از لاغری یا بارداری عمل ابدومینوپلاستی را انجام دهد.
زنانی که بعد از چندین مرتبه بارداری با افتادگی و شلی پوست شکم مواجه هستند می توانند برای از بین افتادگی و ایجاد سفتی در پوست شکم از ابدومینوپلاستی استفاده کنند.
عوارض و خطرات ابدومینوپلاستی چیست؟
ابدومینوپلاستی نوعی جراحی کامل به شمار می آید, و به همین دلیل بیمار باید از تمام جزئیات مرتبط با خطرات احتمالی و عوارض پس از عمل قرار گیرد. البته درصد بسیار زیادی از این خطرات با در نظر گرفتن دستورات لازم قابل کنترل و پیشگیری است.
افراد لازم است برای جلوگیری از احتمال بروز نکروز پوستی چند هفته قبل و بعد از انجام عمل, مصرف سیگار را قطع کنند.
بهتر است بیماران پس از انجام عمل, راه رفته و تحرک داشته باشند تا از بروز لخته خون جلوگیری شود.
احتمال بروز عفونت با مصرف آنتی بیوتیک کنترل می شود.
جای زخم ناشی از برش در ابدومینوپلاستی به میزان برش بستگی دارد ک با استفاده از تکنولوژی و ترفند های جدید قابل کنترل است.
از آنجایی که ابدومینوپلاستی یک عمل جراحی و کاملا تهاجمی است احتمال بروز عوارض بیشتری در آن پیش بینی میشود که پزشک معالج باید بیمار را به طور کاملا نسبت به آنها, راه های جلوگیری و درمانشان توجیه کند.